Fra ufaglært til faglært smørrebrød og catering

Forløbet varer 44 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved de to skoleperioder i specialet smørrebrød og catering i gastronomuddannelsen. For at kunne starte på forløbet skal du have gennemført forløbet “Fra ufaglært til faglært gastronomassistent”, være uddannet gastronomassistentgastronom med specialet kok eller have tilsvarende kompetencer. For at få udstedt svendebrev som gastronom med specialet smørrebrød og catering skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge svendeprøve.

Du kan blive faglært ved at gennemgå nedenstående kurser

Find kontaktperson

Kontaktpersoner for
efteruddannelse (AMU)

Erik Jacob Overgaard

Erik Jacob Overgaard

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for gastronomer og ernæringsassistenter

Mail: ejo@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110895

Lars Ahm

Lars Ahm

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for receptionister, tjenere og slagtere

Mail: la@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110697