Sekretariatet 2018-03-16T10:35:13+00:00
Loading...

Uddannelsessekretariatet sekretariatsbetjener tre faglige udvalg og et efteruddannelsesudvalg. Du kan læse mere om udvalgene og deres opgaver på deres sider.

Sekretariatets vision

Vi vil være anerkendt som et fagligt stærkt, moderne, innovativt og imødekommende sekretariat for erhvervsrettet uddannelse inden for fødevare- og servicebrancherne.

Sekretariatets mission

Sekretariatets mission er at udvikle og drive erhvervsrettet uddannelse inden for fødevare- og servicebrancherne til gavn for elever, kursister og arbejdsmarkedet gennem en åben og innovativ tilgang med fokus på service og kvalitet samt sikring af et højt fagligt niveau i samarbejde med udvalg, skoler og udbydere.

Medarbejdere i sekretariatet

Sekretariatet består af følgende otte medarbejdere:

  • Anne Mette Brock Jensen
    • Uddannelseskonsulent
    • Arbejder med efteruddannelse særligt inden for køkken, hotel og restaurantbranchen
  • Erik Jakob Overgaard
    • Uddannelseskonsulent
    • Arbejder med efteruddannelse særligt inden for bager og slagterbranchen samt ad hoc opgaver ift. erhvervsuddannelser
  • Hanne Poulsen
    • Uddannelseskonsulent
    • Arbejder med erhvervsuddannelserne til tjener og receptionist, herunder godkendelse af praktikvirksomheder
  • Marianne Søholm
    • Uddannelseskonsulent
    • Arbejder med erhvervsuddannelsen til gastronom, herunder godkendelse af praktikvirksomheder
  • Lone Larsen
    • Sekretær
    • Arbejder med administrationen af sekretariatet, herunder bogholderi og servicering af sekretariatslederen, samt censorer
  • Sandra Busted Brantley
    • Kontorelev med specialet administration
    • Arbejder med udstedelse af svendebreve og servicering af censorer
  • Dennis Lindberg Laursen
    • Sekretariatsleder
    • Arbejder med driften af sekretariatet, herunder økonomien, og samarbejder med medarbejderne om udvikling af uddannelserne, kurserne og sekretariatet

Sekretariatets CVR-nr. er 21751030.

Det faglige Udvalg for
Gastronomuddannelsen

Det faglige Udvalg for
Tjeneruddannelsen

Det faglige Udvalg for
Receptionistuddannelsen

Efteruddannelsesudvalget
for Køkken, Hotel,
Restaurant, Bager, Konditor
& Kødbranchen