Efteruddannelsesudvalget
Efteruddannelsesudvalget udvikler uddannelser for medarbejdere og virksomheder
Udvalget er nedsat i henhold til § 5 i Lov om arbejdsmarkedsuddannelser, i daglig tale kaldet AMU-kurser.
Udvalgets opgave er at udvikle branchespecifikke AMU-kurser og bidrage til, at medarbejdere på arbejdsmarkedet får mulighed for at udvikle deres faglige kompetencer og understøtte virksomhedernes behov for relevant arbejdskraft. Alle kurser er vinklet konkrete jobs og jobfunktioner.
Uddannelsesbehovet og efterspørgslen på konkrete kurser sker b.la. via analyser og i dialog med medarbejdere, virksomheder og brancheaktører.
Sammensætning af udvalgets medlemmer er fordelt ligeligt mellem repræsentanter for arbejdsgivere og-arbejdstagere fra brancherne. Udvalget har to faste møder om året, og efter behov holdes derudover branchespecifikke møder mellem parterne.
Udvalget dækker følgende brancher:
- Køkken
- Restaurant, kantine og catering
- Hotel
- Bager
- Konditor
- Kødbranchen – gourmetslagter og industrislagteri
Seneste nyt fra
Efteruddannelsesudvalget
Udvalgets medlemmer
3F, Den Private Servicegruppe
Bager- og Konditormestre i Danmark (BKD)
Dansk Erhverv
Dansk Industri
Christine Bernt Henriksen
Tlf.: 3377 3802 / 2949 4695
Jesper Dam
Tlf.: 3377 4582 / 2974 3972