Svendeprøverne til uddannelserne til gastronom, receptionist og tjener bliver udviklet i et samarbejd mellem de faglige udvalg og skolerne, der udbyder uddannelsernes hovedforløb. Dette samarbejde foregå i fire opgavekommissioner. Nedenfor kan du se medlemmerne af kommissionerne og datoerne for deres møder.
Skema til refusion af transport for organisationernes medlemmer kan downloades her.
Opgavekommissionen for gastronom med specialet kok
Organisationsrepræsentanter:
- Flemming Høyer
- Jonas Mørkholt
- Michael Forsø Kragh
- Michael Wiuff Pedersen
- Niels Løgager Nielsen
- Thorbjørn Scott Moy
Skolerepræsentanter:
- Arne Tang-Petersen, College 360
- Bente Riisgaard Poulsen, TECHCOLLEGE
- Bjarne Holm Sørensen, Aarhus TECH
- Søren Lohmann, Kold College
- Tom Mørck, Hotel og Restaurantskolen
Opgavekommissionen for tjener
Organisationsrepræsentanter:
- Adam Berg
- Carsten Lundsgaard Larsen
- Jannie Rosenstrøm Jørgensen
- Kennet Temberg
Skolerepræsentanter:
- Mia Søndergaard, Hotel- og Restaurantskolen
- Palle Brolykke Bøgely, Kold College
- Per Søndergaard, College 360
- Stig Bjørn Olesen, TECHCOLLEGE
Opgavekommissionen for gastronom med specialet smørrebrød og catering
Organisationsrepræsentanter:
- Ketti Lykkegaard Pedersen
- Jonna Lauritsen
- Michael Wiuff Pedersen
- Niels Tetzlaff
- Susanni Christensen
Skolerepræsentanter:
- Ammy Vesterstent, Hotel- og Restaurantskolen
- Helle Vibeke Madsen, TECHCOLLEGE
- Maria Kejser, Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
- Marianne Wraae, Aarhus TECH
Opgavekommissionen for receptionist
Organisationsrepræsentanter:
- Line Memborg
- Vibeke Halse
Skolerepræsentanter:
- Jena Nielsen, TECHCOLLEGE
- Maria Schleimann, College 360
- Tine Bredmose, Hotel- og Restaurantskolen