Begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening 11.2011 – handlingsplan By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening 11.2011 – bilag By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Strukturforløb til tjenere 11.2012 By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Strukturforløb til tjenere 11.2012 – handlingsplan By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Strukturforløb til receptionist 05.2016 By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Receptionistens ændrede rolle og deraf afledte kompetencebehov 12.2017 By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:12+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Strukturforløb til receptionist 05.2016 – handlingsplan By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:12+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Receptionistens ændrede rolle og deraf afledte kompetencebehov 12.2017 – handlingsplan By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:12+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Gæstebetjening og værtskab 09.2014 By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:11+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere
Kompetencebehovet for medarbejdere inden for hotel- og restaurantområdet i relation til gæstebetjening 09.2014 – handlingsplan By Uddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet|2018-06-22T15:02:12+02:00juni 22nd, 2018|0 Kommentarer Læs mere