Skip to content
Uddannelsessekretariatet Logo Uddannelsessekretariatet Logo Uddannelsessekretariatet Logo
  • Erhvervsuddannelse
    • Information om uddannelser
      • Gastronom
        • Gastronomassistent
          • Prøver
          • Ufaglært til gastronomassistent
        • Kok
          • Elevinterview
          • Film
          • Bøger
          • Prøver
          • Ufaglært til kok
        • Smørrebrød og catering
          • Elevinterview
          • Film
          • Bøger
          • Prøver
          • Ufaglært til SMC
      • Receptionist
        • Elevinterview
        • Film
        • Bøger
        • Prøver
        • Ufaglært til receptionist
      • Tjener
        • Elevinterview
        • Film
        • Bøger
        • Prøver
        • Ufaglært til tjener
      • Ny mesterlære
      • Eux
      • Erhvervsuddannelse for voksne (euv)
      • Erhvervsskoler
      • Videregående uddannelser
    • Praktik
      • Find praktikplads
        • Praktikpladsen.dk
        • Praktik i udlandet
        • Praktikpladssituationen
        • Ansættelsesvilkår
      • Find en elev
        • Godkendelse som praktikvirksomhed
        • Ansættelsesvilkår
      • Har en elev ansat
        • Ansættelsesvilkår
        • Praktikerklæringer
        • Ændring af uddannelsestid
        • Oplæring
        • Informationsmateriale
    • Prøver
      • Gastronom
      • Receptionist
      • Tjener
      • Censor
        • Censorbekræftelse for gastronom/tjener
        • Censorbekræftelse for receptionister
        • Honorarskema
        • Censorbestilling – gastronom
        • Censorbestilling – receptionist
        • Censorbestilling – tjener
      • Opgavekommissioner
        • Transportrefusion
    • Beviser
      • Arbejde i udlandet
      • Genudstedelse
  • Efteruddannelse
    • Brød-, kage-, dessert- & konfekturefremstilling
      • Kurser
    • Mad til grupper med varierede behov for ernæring
      • Kurser
    • Madfremstilling – restaurant, kantine og catering
      • Kurser
      • Ufaglært til gastronomassistent
      • Ufaglært til kok
      • Ufaglært til smørrebrød og catering
    • Reception, servering & service
      • Kurser
      • Ufaglært til receptionist
      • Ufaglært til tjener
    • Slagtning, forædling og salg af kød og convenience
      • Kurser
    • 6-ugers-jobrettede-forløb
    • IGU-forløb
    • Dørmandsprøver
  • Udvalg
    • Efteruddannelsesudvalget
    • Gastronomudvalget
    • Receptionistudvalget
    • Tjenerudvalget
    • Sekretariatet
  • Links
  • Kontakt
Iværksætteri og innovationUddannelsessekretariatet Uddannelsessekretariatet2018-06-21T19:01:52+02:00

Uddannelsessekretariatet | Kontakt

Denne side benytter cookies til statistik over besøgende Læs mere
Go to Top