Slagtning, forædling og salg af kød og convenience
FKB 2799
Kurser
Klik på emnerne nedenfor og se de aktuelle kurser inden for hver emne. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.
Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.
Slagtning og forædling
Salg af kød og convenience
Måltidskoncepter
Produktion
Arbejdsmiljø, ergonomi og førstehjælp
Hygiejne
45818 | Almen fødevarehygiejne | 3 dage |
45902 | Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere | 5 dage |
47481 | Fødevarehygiejne og egenkontrol | 4 dage |
47256 | Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen | 3 dage |
32422 | Produktionshygiejne | 5 dage |
48397 | Patogene mikroorganismer i risikoanalyse | 1 dag |
47480 | Ledelse af hygiejne og egenkontrol | 4 dage |
Oplæring
PC-brug og administration
Udvalget har de seneste år fået udarbejdet følgende rapporter inden for området:
Barrierer og udfordringer ved import af udenlandsk arbejdskraft inden for industrislagtning – september 2009
Behovsanalyse af industrislagterområdet 2021
Dette jobområde er beskrevet i en kompetencebeskrivelse (FKB 2799). Her kan man læse om jobområdets arbejdsprocesser, kompetenceprofiler og kompetencebehov, der danner grundlag for de kursustilbud, der findes og udvikles til jobområdet.
Vi udvikler løbende nye kurser for hele tiden at kunne opfylde jobområdets behov for kurser og efteruddannelse.