Mad til grupper med varieret behov for ernæring
Kurser
Klik på emnerne nedenfor og se de aktuelle kurser inden for hver emne. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.
Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.
Allergier, diæter og specialkost
Arbejdsmiljø, ergonomi og førstehjælp
Bæredygtighed og økologi
30265 | Det økologiske køkken | 5 dage |
48775 | Økologi i den daglige madproduktion | 3 dage |
48776 | Omlægning til økologisk produktion | 2 dage |
48777 | Strategi for indførelse af økologi i madproduktionen | 3 dage |
47308 | Gårsdagens overproduktion | 2 dage |
43060 | Det klimavenlige køkken | 2 dage |
48771 | Bæredygtighed i storkøkkener | 3 dage |
48800 | Reduktion af madspild 1 | 2 dage |
48774 | Reduktion af madspild 2 | 2 dage |
Børn og unge
Desserter og søde sager
48809 | Sundere kager og desserter i køkkener | 3 dage |
Det varme køkken
Ernæring
Fastfood og convenience
48779 | Take-away koncept i daglig madproduktion | 2 dage |
Hygiejne og rengøring
4400 | Produktionshygiejne 1 | 5 dage |
45818 | Almen fødevarehygiejne | 3 dage |
45902 | Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere | 5 dage |
47256 | Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen | 3 dage |
47313 | Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns | 1 dag |
47480 | Ledelse af hygiejne og egenkontrol | 4 dage |
47481 | Fødevarehygiejne og egenkontrol | 4 dage |
48397 | Patogene mikroorganismer i risikoanalyse | 1 dag |
Kvalitetssikring
46861 | Optimering af produktionen i institutionskøkkener | 3 dage |
Ledelse og oplæring
Metodik, redskaber og teknologi
Planlægning af produktion
Råvarer
Salg og markedsføring
48796 | Salg og markedsføring inden for madproduktion | 3 dage |
Samarbejde og udvikling
42934 | Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre | 2 dage |
43766 | Interkulturel kompetence i jobudøvelsen | 3 dage |
44383 | Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser | 2 dage |
45283 | Forandringsparathed ved produktionsomlægning | 5 dage |
45364 | Etablering af selvstyrende grupper | 2 dage |
45368 | Værdibaserede arbejdspladser | 2 dage |
45369 | Videndeling og læring for medarbejdere | 3 dage |
45983 | Samarbejde i grupper i virksomheden | 2 dage |
48773 | Driftoptimering i madproduktionen | 2 dage |
Sensorik og anretning
Service og formidling
Økonomi
48772 | Kalkulation ved produktion af mad | 3 dage |
Udvalget har de seneste år fået udarbejdet følgende rapporter inden for området:
Strukturforløb inden for institutionskøkkenområdet – november 2014
Konsekvens af jobglidning og barrierer for efteruddannelse af udlændinge i institutionskøkkener inden for hospitals- og ældresektoren – september 2013
Dette jobområde er beskrevet i en kompetencebeskrivelse (FKB 2286). Her kan man læse om jobområdets arbejdsprocesser, kompetenceprofiler og kompetencebehov, der danner grundlag for de kursustilbud, der findes og udvikles til jobområdet.
Vi udvikler løbende nye kurser for hele tiden at kunne opfylde jobområdets behov for kurser og efteruddannelse.