Ufaglært – SMC 2018-03-12T14:41:26+00:00
Loading...

Forløbet varer 44 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved de to skoleperioder i specialet smørrebrød og catering i gastronomuddannelsen. For at kunne starte på forløbet skal du have gennemført forløbet “Fra ufaglært til faglært gastronomassistent”, være uddannet gastronomassistent, gastronom med specialet kok eller have tilsvarende kompetencer. For at få udstedt svendebrev som gastronom med specialet smørrebrød og catering skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge svendeprøve.

Grundtilberedning og produktion

  • 47729 Danske egnsretter på menuen (2 dage)
  • 48019 Årstidens buffet – til alle anledninger (3 dage)
  • 47728 Prisberegning for gastronomer (2 dage)
  • 40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration (max 5 dage)

Praktisk køkkenarbejde

  • 47564 Sæson-gastronomi med optimering (2 dage)
  • 44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine (5 dage)
  • 40839 Smørrebrød – nu og i fremtiden (5 dage)
  • 40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (2 dage)

Værtskab, kommunikation og service

  • 47693 Service og værtskab på hotel og restaurant (2 dage)
  • 48325 Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer (2 dage)
  • Gæstebetjening for gastronomer på engelsk (2 dage) (under udvikling)
  • Dansk-franske menuer (2 dage) (under udvikling)
  • Anvendte fagudtryk for gastronomer på engelsk (1 dag) (under udvikling)
  • Anvendte fagudtryk for gastronomer på fransk (1 dag) (under udvikling)

Ernæring og sundhed

  • 47066 Sund og velsmagende mad til voksne (3 dage)
  • 42452 Diæt- og allergikost (max 5 dage)
  • 42449 Råvarekvalitet i fødevareproduktion (max 5 dage)