Ufaglært – Tjener 2018-03-12T14:39:09+00:00
Loading...

Ufaglært til faglært konference- og selskabstjener

Forløbet tager 35 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved skoleundervisningen i konference- og selskabstjeneruddannelsen. For at få udstedt uddannelsesbevis som konference- og selskabstjener skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge prøve.

Servering

  • 42912 Servering af vin (3 dage)
  • 43696 Fremstilling af kaffe, kakao og te (2 dage)
  • 43733 Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke (2 dage)
  • 42911 Servering og gæstebetjening ved selskaber (3 dage)
  • 42909 Service og gæstebetjening ved konferencer (3 dage)

Service og gæstebetjening

  • 47692 Salg og service i gæstebetjeningen (1 dag)
  • 47693 Service og værtskab på hotel og restaurant (2 dage)
  • 46691 Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening (2 dage)
  • 48432 Rundt om konflikter med gæsten 1 (1 dag)
  • 48011 Takt og tone i gæstebetjeningen (1 dag)

Vejledning ved gæstebetjening

  • 43734 Menuvejledning ved gæstebetjening (3 dage)
  • 40914 Kalkulation ved gæstebetjening (1 dag)
  • 46539 Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen (1 dag)

Arbejde og miljø

  • 40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job (2 dage)
  • 48049 Arbejdsmiljø 1i faglærte og ufaglærte job (2 dage)
  • 44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc (2 dage)
  • 43735 Bæredygtighed på hotel & restaurant (2 dage)
  • 47846 Iværksætteri – fra idé til forretningsplan (2 dage)

Ufaglært til faglært tjener

Forløbet tager 18 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved den første af de to skoleperioder i specialet i tjeneruddannelsen. For at kunne starte på forløbet skal du have gennemført forløbet “Fra ufaglært til faglært konference- og selskabstjener”, være uddannet konference- og selskabstjener eller have tilsvarende kompetencer. For at få udstedt svendebrev som tjener skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan gennemføre den afsluttende skoleperiode i uddannelsen, herunder aflægge svendeprøve.

Servering

  • 43894 Servering og service i restauranten (3 dage)
  • 44005 Servering og service ved a la carte (3 dage)

Service og gæstebetjening

  • 46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjeningen (2 dage)

Vejledning ved gæstebetjening

  • 40990 Præsentation af menuer (1 dag)
  • 47675 Turisme i gæstebetjeningen (2 dage)
  • 40988 Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening (3 dage)
  • 44021 Anvendte fagudtryk for tjenere (2 dage)

Arbejde og miljø

  • 47846 Iværksætteri – fra idé til forretningsplan (2 dage)