Kurser om reception, servering og service

FKB 2279

Kurser

Klik på emnerne nedenfor og se de aktuelle kurser inden for hver emne. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

48049Arbejdsmiljø 12 dage
48050Arbejdsmiljø 22 dage
40390Psykisk arbejdsmiljø2 dage
40392Ergonomi2 dage
42730Introduktion til førstehjælp på jobbet0,4 dage
43735Bæredygtighed på hotel & restaurant2 dage
48874Vinoplevelser 12 dage
48875Vinoplevelser 22 dage
42442Baren5 dage
45532Servering af øl i restaurantbranchen2 dage
48282Valg og vine til menu og gæster2 dage
48866Barista-, kaffe- og theoplevelser3 dage
40078Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation8 dage
40723Kommunikation og konflikthåndtering for vagter5 dage
40908Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden2 dage
49022Skab unikke gæsteoplevelser med gæsten23dage
40990Præsentation af menuer1 dag
43734Menuvejledning ved gæstebetjening3 dage
44021Anvendte fagudtryk for tjenere2 dage
48872Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening2 dage
46862Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening2 dage
48867Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 11 dag
48869Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 22 dage
48872Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening1 dag
47675Turisme i gæstebetjeningen1 dag
48151Service og gæstebetjening af turister2 dage
48288Serviceorienteret betjening af gæster2 dage
45818Almen fødevarehygiejne3 dage
45902Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere5 dage
47313Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns1 dag
46549Grundlæggende rengøringshygiejne1 dag
47206Rengøringsmidler og materialekendskab3 dage
47208Service i rengøringsarbejdet2 dage
40041Den personlige uddannelses- og jobplan2 dage
49465Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen2 dage
40503Praktikvejlederens kommunikation med elever2 dage
45917Praktikvejledning af elever1 dag
44377Møde- og konferencetilrettelæggelsee3 dage
44337Oprettelse af database til jobbrug2 dage
44350Standardisering af virksomhedens dokumenter1 dag
44371Jobrelateret brug af styresystemer på pc2 dage
45565Brug af pc på arbejdspladsen3 dage
46491Anvend informationer fra internettet til jobbrug1 dag
47217Indskrivning og formatering af mindre tekster2 dage
47236Administrative opgaver i salgsarbejdet2 dage
47237Administrative opgaver i indkøbsarbejdet2 dage
46539Opstillinger og layout i tekst1 dag
48877Data- og bookingsystemer i receptionen1 dag
47869Branchekorrespondance i receptionen2 dage
40003Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere2 dage
46472Personligt salg – kundens behov og løsninger3 dage
47629Markedsføring i praksis3 dage
47692Salg og service i gæstebetjening1 dag
47846Iværksætteri – fra idé til forretningsplan3 dage
47846Receptionens innovative serviceydelser2 dage
48010Branding og afsætning i receptionen2 dage
45362Personlig udvikling til arbejde og uddannelse5 dage
45369Videndeling og læring for medarbejdere3 dage
48870Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 11 dag
48876Servering og betjening ved selskab og konference3 dage
42912Servering af vin3 dage
43733Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke2 dage
48873Servering og service i restauranten3 dage
48281Performance i servering2 dage
47693Service og værtskab på hotel og restaurant2 dage
48871Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 22 dage
40906Revenue Management ved gæstebetjening2 dage
40914Kalkulation ved gæstebetjening1 dag
41373Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer2 dage
46538Branchejura og erstatning i hotelbranchen1 dag

Udvalget har de seneste år fået udarbejdet følgende rapporter inden for området:

Behovsanalyse dørmandsbranchen 2019

Receptionistens ændrede rolle og deraf afledte kompetencebehov – december 2017

Dette jobområde er beskrevet i en kompetencebeskrivelse (FKB 2279). Her kan man læse om jobområdets arbejdsprocesser, kompetenceprofiler og kompetencebehov, der danner grundlag for de kursustilbud, der findes og udvikles til jobområdet.

Vi udvikler løbende nye kurser for hele tiden at kunne opfylde jobområdets behov for kurser og efteruddannelse.

Find kontaktperson

Kontaktpersoner for
efteruddannelse (AMU)

Erik Jacob Overgaard

Erik Jacob Overgaard

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for gastronomer og ernæringsassistenter

Mail: ejo@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110895

Lars Ahm

Lars Ahm

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for receptionister, tjenere og slagtere

Mail: la@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110697