FKB2267 – Kurser2018-08-05T10:38:17+00:00
Kurser inden for brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling

Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

48049 Arbejdsmiljø 1 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 2 dage
40390 Psykisk arbejdsmiljø 2 dage
40392 Ergonomi 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dag
40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn 2 dage
45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling 3 dage
47403 Rugbrød med surdej 2 dage
47404 Signaturbrød 2 dage
47620 Sæson- og temaprodukter i bagerier 2 dage
47621 Varmt brød hele dagen 2 dage
47822 Bake off for professionelle bagere 2 dage
48373 Diæt- og allergivenligt brød 2 dage
48413 Biokemiske processer ved fremstilling af brød 2 dage
46930 Chokoladefremstilling til professionel brug 2 dage
46931 Smagsudvikling og salg af chokolade 2 dage
47070 Chokolade som blikfang og salgsobjekt 2 dage
45616 Desserter inden for bager og konditorbranchen 2 dage
48036 Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 1 2 dage
48207 Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 2 2 dage
48008 Sundere kager og desserter i madproduktionen 3 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere 5 dage
47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 3 dage
47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol 4 dage
47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage
48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 1 dag
45615 Marcipan og kransekage 2 dage
45617 Etage- og bryllupskager 2 dage
46933 Moderne flødekager 2 dage
48035 Moderne frugttærter 1 dag
48008 Sundere kager og desserter i madproduktionen 3 dage
47401 Sortimentsudvikling i bagerier 2 dage
47489 Konceptudvikling for bager og konditor 4 dage
48132 Kvalitetssikring i bagerier 3 dage
40041 Den personlige uddannelses- og jobplan 2 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elever 2 dage
45917 Praktikvejledning af elever 1 dag
44337 Oprettelse af database til jobbrug 2 dage
44350 Standardisering af virksomhedens dokumenter 1 dag
44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc 2 dage
45565 Brug af pc på arbejdspladsen 3 dage
46491 Anvend informationer fra internettet til jobbrug 1 dag
47215 Opstillinger og layout i tekst 2 dage
47217 Indskrivning og formatering af mindre tekster 2 dage
42751 Markedsføring af bageri og konditori 2 dage
45924 Salgsstyring i detailhandlen 3 dage
47400 Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken 2 dage