Kurser inden for brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.
Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.
40781 | Brød og madbrød med fibre og fuldkorn | 2 dage |
45609 | Europæiske brødtyper og produktudvikling | 3 dage |
47403 | Rugbrød med surdej | 2 dage |
47404 | Signaturbrød | 2 dage |
47620 | Sæson- og temaprodukter i bagerier | 2 dage |
47621 | Varmt brød hele dagen | 2 dage |
47822 | Bake off for professionelle bagere | 2 dage |
48373 | Diæt- og allergivenligt brød | 2 dage |
48413 | Biokemiske processer ved fremstilling af brød | 2 dage |
45818 | Almen fødevarehygiejne | 3 dage |
45902 | Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere | 5 dage |
47256 | Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen | 3 dage |
47480 | Ledelse af hygiejne og egenkontrol | 4 dage |
47481 | Fødevarehygiejne og egenkontrol | 4 dage |
48397 | Patogene mikroorganismer i risikoanalyse | 1 dag |
48132 | Kvalitetssikring i bagerier | 3 dage |
44337 | Oprettelse af database til jobbrug | 2 dage |
44350 | Standardisering af virksomhedens dokumenter | 1 dag |
44371 | Jobrelateret brug af styresystemer på pc | 2 dage |
45565 | Brug af pc på arbejdspladsen | 3 dage |
46491 | Anvend informationer fra internettet til jobbrug | 1 dag |
47215 | Opstillinger og layout i tekst | 2 dage |
47217 | Indskrivning og formatering af mindre tekster | 2 dage |