Bageri og konditori

Brød-, kage-, dessert- og konfekture-fremstilling

FKB 2267

Kurser

Klik på emnerne nedenfor og se de aktuelle kurser inden for hver emne. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

48049Arbejdsmiljø 12 dage
48050Arbejdsmiljø 22 dage
40390Psykisk arbejdsmiljø2 dage
40392Ergonomi2 dage
42730Introduktion til førstehjælp på jobbet0,4 dage
40781Brød og madbrød med fibre og fuldkorn2 dage
45609Europæiske brødtyper og produktudvikling3 dage
47403Rugbrød med surdej2 dage
47404Signaturbrød2 dage
47620Sæson- og temaprodukter i bagerier2 dage
47621Varmt brød hele dagen2 dage
47822Bake off for professionelle bagere2 dage
48373Diæt- og allergivenligt brød2 dage
48413Biokemiske processer ved fremstilling af brød2 dage
46930Chokoladefremstilling til professionel brug2 dage
46931Smagsudvikling og salg af chokolade2 dage
47070Chokolade som blikfang og salgsobjekt2 dage
45616Desserter inden for bager og konditorbranchen2 dage
48036Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 12 dage
48207Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet 22 dage
48008Sundere kager og desserter i madproduktionen3 dage
45818Almen fødevarehygiejne3 dage
45902Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere5 dage
47256Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen3 dage
47480Ledelse af hygiejne og egenkontrol4 dage
47481Fødevarehygiejne og egenkontrol4 dage
48397Patogene mikroorganismer i risikoanalyse1 dag
45615Marcipan og kransekage2 dage
45617Etage- og bryllupskager2 dage
46933Moderne flødekager2 dage
48035Moderne frugttærter1 dag
48008Sundere kager og desserter i madproduktionen3 dage
47401Sortimentsudvikling i bagerier2 dage
47489Konceptudvikling for bager og konditor4 dage
48132Kvalitetssikring i bagerier3 dage
40041Den personlige uddannelses- og jobplan2 dage
40503Praktikvejlederens kommunikation med elever2 dage
45917Praktikvejledning af elever1 dag
44337Oprettelse af database til jobbrug2 dage
44350Standardisering af virksomhedens dokumenter1 dag
44371Jobrelateret brug af styresystemer på pc2 dage
45565Brug af pc på arbejdspladsen3 dage
46491Anvend informationer fra internettet til jobbrug1 dag
47215Opstillinger og layout i tekst2 dage
47217Indskrivning og formatering af mindre tekster2 dage
42751Markedsføring af bageri og konditori2 dage
45924Salgsstyring i detailhandlen3 dage
47400Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken2 dage

Udvalget har senes fået udarbejdet analyse af behovet for arbejdsmarkedsuddannelser inden for området:

  • Behovsanalyse på bager- og konditorområdet 2020
  • Analyse

Dette jobområde er beskrevet i en kompetencebeskrivelse (FKB 2267). Her kan man læse om jobområdets arbejdsprocesser, kompetenceprofiler og kompetencebehov, der danner grundlag for de kursustilbud, der findes og udvikles til jobområdet.

Vi udvikler løbende nye kurser for hele tiden at kunne opfylde jobområdets behov for kurser og efteruddannelse.

Find kontaktperson

Kontaktpersoner for
efteruddannelse (AMU)

Erik Jacob Overgaard

Erik Jacob Overgaard

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for gastronomer og ernæringsassistenter

Mail: ejo@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110895

Lars Ahm

Lars Ahm

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for receptionister, tjenere og slagtere

Mail: la@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110697