Brød-, kage-, dessert- og konfekture-fremstilling
FKB 2267
Kurser
Klik på emnerne nedenfor og se de aktuelle kurser inden for hver emne. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.
Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.
Arbejdsmiljø, ergonomi og førstehjælp
Brød
40781 | Brød og madbrød med fibre og fuldkorn | 2 dage |
45609 | Europæiske brødtyper og produktudvikling | 3 dage |
47403 | Rugbrød med surdej | 2 dage |
47404 | Signaturbrød | 2 dage |
47620 | Sæson- og temaprodukter i bagerier | 2 dage |
47621 | Varmt brød hele dagen | 2 dage |
47822 | Bake off for professionelle bagere | 2 dage |
48373 | Diæt- og allergivenligt brød | 2 dage |
48413 | Biokemiske processer ved fremstilling af brød | 2 dage |
Chokolade
Dessert og is
Hygiejne
Kager og tærter
Konceptudvikling
Kvalitetssikring
48132 | Kvalitetssikring i bagerier | 3 dage |
Ledelse og oplæring
PC-brug og administration
44337 | Oprettelse af database til jobbrug | 2 dage |
44350 | Standardisering af virksomhedens dokumenter | 1 dag |
44371 | Jobrelateret brug af styresystemer på pc | 2 dage |
45565 | Brug af pc på arbejdspladsen | 3 dage |
46491 | Anvend informationer fra internettet til jobbrug | 1 dag |
47215 | Opstillinger og layout i tekst | 2 dage |
47217 | Indskrivning og formatering af mindre tekster | 2 dage |
Udvalget har senes fået udarbejdet analyse af behovet for arbejdsmarkedsuddannelser inden for området:
- Behovsanalyse på bager- og konditorområdet 2020
- Analyse
Dette jobområde er beskrevet i en kompetencebeskrivelse (FKB 2267). Her kan man læse om jobområdets arbejdsprocesser, kompetenceprofiler og kompetencebehov, der danner grundlag for de kursustilbud, der findes og udvikles til jobområdet.
Vi udvikler løbende nye kurser for hele tiden at kunne opfylde jobområdets behov for kurser og efteruddannelse.