Skip to content
Søg efter:
Erhvervsuddannelse
Information om uddannelser
Gastronom
Gastronomassistent
Prøver
Ufaglært til gastronomassistent
Kok
Elevinterview
Film
Bøger
Prøver
Ufaglært til kok
Smørrebrød og catering
Elevinterview
Film
Bøger
Prøver
Ufaglært til SMC
Receptionist
Elevinterview
Film
Bøger
Prøver
Ufaglært til receptionist
Tjener
Elevinterview
Film
Bøger
Prøver
Ufaglært til tjener
Ny mesterlære
Eux
Erhvervsuddannelse for voksne (euv)
Erhvervsskoler
Videregående uddannelser
Praktik
Find praktikplads
Praktikpladsen.dk
Praktik i udlandet
Praktikpladssituationen
Ansættelsesvilkår
Find en elev
Godkendelse som praktikvirksomhed
Ansættelsesvilkår
Har en elev ansat
Ansættelsesvilkår
Praktikerklæringer
Ændring af uddannelsestid
Oplæring
Informationsmateriale
Prøver
Gastronom
Receptionist
Tjener
Censor
Censorbekræftelse for gastronom/tjener
Censorbekræftelse for receptionister
Honorarskema
Censorbestilling – gastronom
Censorbestilling – receptionist
Censorbestilling – tjener
Opgavekommissioner
Transportrefusion
Beviser
Arbejde i udlandet
Genudstedelse
Efteruddannelse
Brød-, kage-, dessert- & konfekturefremstilling
Kurser
Mad til grupper med varierede behov for ernæring
Kurser
Madfremstilling – restaurant, kantine og catering
Kurser
Ufaglært til gastronomassistent
Ufaglært til kok
Ufaglært til smørrebrød og catering
Reception, servering & service
Kurser
Ufaglært til receptionist
Ufaglært til tjener
Slagtning, forædling og salg af kød og convenience
Kurser
6-ugers-jobrettede-forløb
IGU-forløb
Dørmandsprøver
Udvalg
Efteruddannelsesudvalget
Gastronomudvalget
Receptionistudvalget
Tjenerudvalget
Sekretariatet
Links
Kontakt
CENSOR
Censor overside – mathildes kladde
Uddsek
2020-11-29T13:15:31+01:00
For at sikre, at eleverne får en retfærdig bedømmelse af deres svendeprøver, udsender de faglige udvalg to censorer til hver svendeprøve.
Som censor skal du bekræfte, at du deltager i svendeprøven.
Gastronom eller tjener svendeprøve – brug
denne formular
Receptionist svendeprøve – brug
denne formular
Når du har været ude som censor, skal du udfylde et honorarskema.
Download honorarskema 2019
Download honorarskema 2020
Kunne du tænke dig at blive censor, kan du, hvis du er faglært og medlem af:
3F, kontakte Michael Jørgensen på
e-mail
HORESTA, kontakte Pia Svane på
e-mail
For at bestille censorer til svendeprøver skal du bruge følgende skemaer:
Gastronom
Receptionist
Tjener
Go to Top