Efteruddannelsesudvalget
Medlemmer af det faglige udvalg:
Dansk Erhverv
Marianne Kragh
Bager- og Konditormestre i Danmark
Henrik Jonsbak
Danske Regioner
Michael Allerup Nielsen
Fag og Arbejde (FOA)
Maria Schwartz Hoppe
Kost og Ernæringsforbundet
Gerda K. Thomassen
Faste møder:
Udvalget har to faste møder om året. I 2019 afholdes de 8. marts kl. 10.00-12.30 og 4. oktober kl. 10.00-14.00 i sekretariatet. Derudover holders møder efter behov, samt der holdes møder mellem parterne ift. de enkelte brancher.
Udvalgets opgaver:
Efter § 5 i lov om arbejdsmarkedsuddannelser har arbejdsmarkedets parter nedsat 11 efteruddannelsesudvalg.
Tilsammen dækker efteruddannelsesudvalgene alle uddannelsesområder i AMU.
Udvalgets opgave er på baggrund af analyser af uddannelsesbehov og samarbejde med erhvervslivet at udvikle AMU-kurser, som kan opfylde arbejdsmarkedets behov for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse målrettet til faglærte og ufaglærte.
Udvikling af undervisningsmateriale og faglig efteruddannelse af lærerne er også opgaver, som udvalget varetager.
Udvalget dækker følgende brancher:
-
Køkken
-
Restaurant, kantine og catering
-
Hotel
-
Bager
-
Konditor
-
Kødbranchen – detail- og industrislagter