Fra ufaglært til faglært kok

Forløbet varer 49 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved de to skoleperioder i specialet kok i gastronomuddannelsen. For at kunne starte på forløbet skal du have gennemført forløbet “Fra ufaglært til faglært gastronomassistent”, være uddannet gastronomassistentgastronom med specialet smørrebrød og catering eller have tilsvarende kompetencer. For at få udstedt svendebrev som kok skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge svendeprøve.

Du kan blive faglært ved at gennemgå nedenstående kurser

Find kontaktperson

Kontaktpersoner for
efteruddannelse (AMU)

Erik Jacob Overgaard

Erik Jacob Overgaard

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for gastronomer og ernæringsassistenter

Mail: ejo@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110895

Lars Ahm

Lars Ahm

  • Uddannelseskonsulent
  • Efteruddannelsesudvalget
  • Efteruddannelse for receptionister, tjenere og slagtere

Mail: la@uddannelsessekretariatet.dk
Tlf.: 52110697