Forløbet varer 34,5 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved skoleundervisningen i gastronomassistentuddannelsen. For at få udstedt uddannelsesbevis som gastronomassistent skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge prøve.
Du kan blive faglært ved at gennemgå nedenstående kurser
Grundtilberedning
- Grundtilberedning i restaurant og kantine – 5 dage (AMU-nr. 45491)
- Anretning af mad i cafeteria og kantine – 4 dage (nr. 44608)
- Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr – 2 dage (47483)
- Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job – 2 dage (40392)
- Bæredygtighed på hotel & restaurant – 2 dage (43735)
Ernæring og varekundskab
- Råvarer i køkkenet – 2 dage (47350)
- Årstidens grønt til retter med næring og smag – 2 dage (47730)
- Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen – 3 dage (47256)
- Ernæringslære – 2,5 dage (30217)
Salg, service og gæstebetjening
- Salg og service i gæstebetjening – 1 dag (AMU-nr. 47692)
- Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening – 2 dage (nr. 46691)
- Prisberegning i den daglige madproduktion – 2 dage (46816)
- Gæstebetjening og kommunikation – 5 dage (14134)