Undervisningsmateriale til AMU-kurser

Almen fødehygiejne – e-learning
Link til undervisningsmateriale til almen fødevarehygiejne – baseret på e-learning:  www.afh.ef.dk/

Dørmandskompendiet Version 2,1 – 2010
Version2,1 er en administrativ revision (sproglige rettelser) af version 2,0. Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation

Mad til unge på høj- og efterskoler
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Mad til unge på høj- og efterskoler
Til undervisningsmaterialet er tilhørende powerpoint præsentationer for hver af uddannelsens dage, der kan downloades her: DAG 1 – slides , DAG 2 – slides , DAG 3 – slides
Der er endvidere noter mm til brug for underviser: DAG 1 – til underviser , DAG 3 – til underviser

Sushi – krav og kreativitet
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Sushi – krav og kreativitet

Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Praktikvejledning af ernæringsassistentelever

Sensorik – kvalitet, smag og behag
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Sensorik – kvalitet, smag og behag

Skolemad – et måltid i skolen
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Skolemad – et måltid i skolen

Etage- og bryllupskager – rev. 151010
Undervisningsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen: Etage- og bryllupskager

Europæiske brødtyper og produktudvikling
Undervisningsmateriale fra 2001 til arbejdsmarkedsuddannelsen: Europæiske brødtyper og produktudvikling