Kurser om slagtning, forædling og salg af kød og convenience
Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.
Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.
45818 | Almen fødevarehygiejne | 3 dage |
45902 | Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere | 5 dage |
47481 | Fødevarehygiejne og egenkontrol | 4 dage |
47256 | Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen | 3 dage |
32422 | Produktionshygiejne | 5 dage |
48397 | Patogene mikroorganismer i risikoanalyse | 1 dag |
47480 | Ledelse af hygiejne og egenkontrol | 4 dage |
44337 | Oprettelse af database til jobbrug | 2 dage |
44350 | Standardisering af virksomhedens dokumenter | 1 dag |
44371 | Jobrelateret brug af styresystemer på pc | 2 dage |
45565 | Brug af pc på arbejdspladsen | 3 dage |
46491 | Anvend informationer fra internettet til jobbrug | 1 dag |
47215 | Opstillinger og layout i tekst | 2 dage |