FKB2286 – Kurser2018-08-05T10:40:42+00:00
Kurser om mad til grupper med varierede behov for ernæring

Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

11087 Diætetik – avanceret 5 dage
42452 Diæt- og allergikost 5 dage
42483 Diæter ved fysiologiske forandringer 5 dage
48149 Diæter med energireduceret kost 3 dage
48152 Diæter og ernæringsterapi 1 3 dage
48153 Diæter og ernæringsterapi 2 1 dag
48123 Inspirerende mad til vegetarer og veganere 3 dage
48049 Arbejdsmiljø 1 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 2 dage
40390 Psykisk arbejdsmiljø 2 dage
40392 Ergonomi 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dag
40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn 2 dage
45944 Bagning med surdej i produktionskøkkener 2 dage
30265 Det økologiske køkken 5 dage
42818 Bæredygtighed i storkøkkener 3 dage
43060 Det klimavenlige køkken 2 dage
47123 Ressourcestrømme og affaldshåndtering 3 dage
47308 Gårsdagens overproduktion 2 dage
47529 Ernæring og Økologi med Spisemærket 3 dage
47795 Økologi i den daglige madproduktion 3 dage
47804 Omlægning til økologisk madproduktion 3 dage
47819 Indførelse af økologi i storkøkkener 3 dage
47988 Reducering af madspild 2 dage
4430 Skolemad – et måltid i skolen 5 dage
40845 Mad til unge på høj- og efterskoler 3 dage
42454 Kostplanlægning i forhold til småbørn 5 dage
42886 Mad til børn – sunde børn 3 dage
42888 Børn og mellemmåltider 3 dage
42898 Mad i børnehøjde – for små og mellemstore børn 3 dage
47309 Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO 2 dage
48008 Sundere kager og desserter i madproduktionen 3 dage
40912 Mellemmåltider – sunde og velsmagende 3 dage
45531 Salat og salatbar i madfremstilling 2 dage
47283 Sundere smørrebrød 3 dage
47307 Mad til turen 3 dage
4426 Internationalisering af mad 5 dage
40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration 2 dage
42885 Mad og måltider til forskellige brugergrupper 3 dage
44334 Fremstilling af mad med kulinarisk kvalitet 5 dage
44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 5 dage
46658 Mad som i gamle dage’ for storkøkkener 2 dage
46895 Brugerdreven mad- og måltidsudvikling 3 dage
47672 Grundlæggende madproduktion 3 dage
47729 Danske egnsretter på menuen 2 dage
11089 Ernæringslære – avanceret 5 dage
11099 Kostlære og vurdering – avanceret 5 dage
40037 Sundere måltider til patienter/borgere 3 dage
42451 Kostlære 5 dage
42453 Grøn kost 5 dage
42485 Ernæring og sundhed 5 dage
42486 Ernæring – fedt og psyke 5 dage
46945 Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 2 dage
47066 Sund og velsmagende mad til voksne 3 dage
47397 Grundlæggende ernæring og måltidsplanlægning 3 dage
47528 Mad og motion 3 dage
47987 Måltider med særligt indhold af næringsstoffer 3 dage
46812 Take-away koncept for produktionskøkkener 3 dage
4400 Produktionshygiejne 1 5 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere 5 dage
46549 Grundlæggende rengøringshygiejne 1 dag
47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 3 dage
47313 Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns 1 dag
47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol 4 dage
47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage
48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 1 dag
47206 Rengøringsmidler og materialekendskab 3 dage
46861 Optimering af produktionen i institutionskøkkener 3 dage
40041 Den personlige uddannelses- og jobplan 2 dage
40373 Sidemandsoplæring 2 dage
40423 Praktikvejledning af ernæringsassistenter 8 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elever 2 dage
45917 Praktikvejledning af elever 1 dag
44603 Menusammensætning 4 dage
40538 Anvendelse af nye tilberedningsmetoder 5 dage
42450 Tilberedningsmetoder i institutionskøkkener 10 dage
45652 Madlavningstekniske egenskaber i madfremstilling 3 dage
45943 Indpakning af maden- emballage og mærkning 2 dage
46902 Teknologi i den daglige madproduktion 2 dage
46935 Håndtering og styring af madvarer i storkøkkenet 3 dage
46942 Fra strategi til praksis i institutionskøkkener 3 dage
47673 Grundlæggende kost- og menuplanlægning 2 dage
42449 Råvarekvalitet i fødevareproduktion 5 dage
47350 Råvarer i køkkenet 2 dage
47666 Forny måltidet med sundere råvarer 2 dage
47667 Årstidernes råvarer i måltiderne 2 dage
48006 Kød som råvare i madproduktionen 3 dage
48007 Alt godt fra fisk i storkøkkener 3 dage
48154 Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 2 dage
48155 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 2 dage
46811 Salg og markedsføring inden for madproduktion 3 dage
42934 Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 2 dage
43766 Interkulturel kompetence i jobudøvelsen 3 dage
44383 Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser 2 dage
45283 Forandringsparathed ved produktionsomlægning 5 dage
45364 Etablering af selvstyrende grupper 2 dage
45366 Kommunikation i teams 3 dage
45368 Værdibaserede arbejdspladser 2 dage
45369 Videndeling og læring for medarbejdere 3 dage
45983 Samarbejde i grupper i virksomheden 2 dage
48122 Helhedsforståelse i produktionskøkkener 2 dage
42817 Sensorisk anretning med værtskab 3 dage
43400 Sensorik – kvalitet, smag og behag 5 dage
44608 Anretning af mad i cafeteria og kantine 4 dage
45874 Smagen i centrum 2 dage
40764 Service og faglig formidling omkring måltidet 3 dage
44800 Måltidet i pædagogisk arbejde 5 dage
44829 Tilberedning og servering for patienter 2 dage
44853 Kommunikation og konflikthåndtering – service 3 dage
46501 Service i institutionskøkkener – kunden i centrum 2 dage
47676 Kostberegning og vejledning 2 dage
48121 Produktionskøkkener – service og brugerbetjening 2 dage
40765 Kalkulation inden for institutionskøkkenområdet 5 dage
46816 Prisberegning i den daglige madproduktion 2 dage
4428 Leve-bo miljø – brugeren i centrum 5 dage
4429 Måltider til ældre, nu og i fremtiden 5 dage