Kurser om mad til grupper med varierede behov for ernæring

Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

11087 Diætetik – avanceret 5 dage
48152 Diæter og ernæringsterapi 1 3 dage
48791 Diæter og ernæringsterapi 2 3 dage
48790 Diæter ved velfærdssygdomme 3 dage
48781 Mad til vegetarer og veganere 3 dage
48792 Diæter ved allergi og fødevareintolerance 2 dage
48049 Arbejdsmiljø 1 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 2 dage
40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dag
40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn 2 dage
48805 Bagning med surdej i køkkener 2 dage
30265 Det økologiske køkken 5 dage
48775 Økologi i den daglige madproduktion 3 dage
48776 Omlægning til økologisk produktion 2 dage
48777 Strategi for indførelse af økologi i madproduktionen 3 dage
47308 Gårsdagens overproduktion 2 dage
43060 Det klimavenlige køkken 2 dage
48771 Bæredygtighed i storkøkkener 3 dage
48800 Reduktion af madspild 1 2 dage
48774 Reduktion af madspild 2 2 dage
4430 Skolemad – et måltid i skolen 5 dage
47309 Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO 2 dage
48789 Mad til børn – sunde børn 3 dage
48807 Måltidsplanlægning – små børn 5 dage
48809 Sundere kager og desserter i køkkener 3 dage
48784 Sundere smørrebrød 2 dage
48783 Mellemmåltider til store brugergrupper 2 dage
4426 Internationalisering af mad 5 dage
40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration 2 dage
48782 Danske madretter i 1900-tallet 2 dage
48782 Brugerdreven måltidsudvikling 3 dage
48806 Kvalitetsudvikling af måltider 5 dage
47672 Grundlæggende madproduktion 3 dage
47729 Danske egnsretter på menuen 2 dage
11089 Ernæringslære – avanceret 5 dage
11099 Kostlære og vurdering – avanceret 5 dage
48785 Grundlæggende ernæring og sundhed 5 dage
48721 Måltidsmærket – planlægning af madproduktionen 1 dag
48779 Take-away koncept i daglig madproduktion 2 dage
4400 Produktionshygiejne 1 5 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere 5 dage
47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 3 dage
47313 Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns 1 dag
47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol 4 dage
47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage
48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 1 dag
46861 Optimering af produktionen i institutionskøkkener 3 dage
48766 Praktikvejledning af ernæringsassistentelever 5 dage
40373 Sidemandsoplæring 2 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elever 2 dage
45917 Praktikvejledning af elever 1 dag
48780 Tilberedningsmetoder i madproduktion 10 dage
48808 Råvarernes madlavningstekniske egenskaber 3 dage
45943 Indpakning af maden- emballage og mærkning 2 dage
48786 Professionelle opskrifter og portionsstørrelser 2 dage
48798 Optimering i madproduktion
47666 Forny måltidet med sundere råvarer 2 dage
48154 Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 2 dage
48799 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 2 dage
48796 Salg og markedsføring inden for madproduktion 3 dage
42934 Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 2 dage
43766 Interkulturel kompetence i jobudøvelsen 3 dage
44383 Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser 2 dage
45283 Forandringsparathed ved produktionsomlægning 5 dage
45364 Etablering af selvstyrende grupper 2 dage
45368 Værdibaserede arbejdspladser 2 dage
45369 Videndeling og læring for medarbejdere 3 dage
45983 Samarbejde i grupper i virksomheden 2 dage
48773 Driftoptimering i madproduktionen 2 dage
48795 Sensorisk anretning 2 dage
48797 Sensorisk analyse 3 dage
48813 Anretning 3 dage
45874 Smagen i centrum 2 dage
42934 Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 2 dage
48794 Service og brugerbetjening omkring måltide 2 dage
44829 Tilberedning og servering for patienter 2 dage
44853 Kommunikation og konflikthåndtering – service 3 dage
48787 Grundlæggende kostberegning 2 dage
48772 Kalkulation ved produktion af mad 3 dage
4428 Leve-bo miljø – brugeren i centrum 5 dage
4429 Måltider til ældre, nu og i fremtiden 5 dage