Ufaglært – Kok 2018-03-12T14:40:25+00:00
Loading...

Forløbet varer 49 kursusdage og modsvarer de kompetencer, der opnås ved de to skoleperioder i specialet kok i gastronomuddannelsen. For at kunne starte på forløbet skal du have gennemført forløbet “Fra ufaglært til faglært gastronomassistent”, være uddannet gastronomassistent, gastronom med specialet smørrebrød og catering eller have tilsvarende kompetencer. For at få udstedt svendebrev som kok skal du kontakte en erhvervsskole, hvor du kan dokumentere dine kompetencer og aflægge svendeprøve.

Grundtilberedning og produktion

  • 47729 Danske egnsretter på menuen (2 dage)
  • 48019 Årstidens buffet – til alle anledninger (3 dage)
  • 47728 Prisberegning for gastronomer (2 dage)
  • 40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration (max 5 dage)

Praktisk køkkenarbejde

  • 47564 Sæson-gastronomi med optimering (2 dage)
  • 44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine (5 dage)
  • 45492 Sammensætning af menu i restaurant og kantine (3 dage)
  • 46902 Teknologi i den daglige madproduktion (2 dage)
  • 40538 Anvendelse af nye tilberedningsmetoder (5 dage)
  • 47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol (4 dage)

Værtskab, kommunikation og service

  • 47693 Service og værtskab på hotel og restaurant (2 dage)
  • 48325 Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer (2 dage)
  • Gæstebetjening for gastronomer på engelsk (2 dage) (under udvikling)
  • Dansk-franske menuer (2 dage) (under udvikling)
  • Anvendte fagudtryk for gastronomer på engelsk (1 dag) (under udvikling)
  • Anvendte fagudtryk for gastronomer på fransk (1 dag) (under udvikling)

Innovation og udvikling

  • 40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration (2 dage)
  • 47846 Iværksætteri – fra ide til forretningsplan (2 dage)
  • 42403 Molekylær gastronomi (2 dage)
  • 45652 Madlavningstekniske egenskaber i madfremstilling (3 dage)