FKB2281 – Kurser 2018-01-25T23:04:54+00:00
Kurser om madfremstilling – restaurant, kantine og catering

Ved klik på den enkelte titel kan du finde en kursusbeskrivelse, som giver viden om kursets indhold, målgruppe og mål.

Kursusbeskrivelserne står i www.UG.dk, som er Undervisningsministeriets database om alle offentlige voksen- og efteruddannelser. Der er også en kalender med kommende udbud af kurser.

Kurserne er kategoriseret efter emne:

Det varme køkken
40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration 2 dage
40907 Spakøkken 2 dage
42403 Molekylær gastronomi 2 dage
44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 5 dage
44606 Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 5 dage
45491 Grundtilberedning i restaurant og kantine 5 dage
45494 Frugt og grønt i det varme køkken 3 dage
45495 Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 4 dage
45496 Supper og saucer i restaurant og kantine 3 dage
46832 Nyt nordisk køkken 3 dage
47729 Danske egnsretter på menuen 2 dage
48019 Årstidens buffet – til alle anledninger 3 dage
Det kolde køkken
40839 Smørrebrød – nu og i fremtiden 3 dage
40852 Sushi – krav og kreativitet 3 dage
42438 Det kreative kolde køkken 5 dage
45531 Salat og salatbar i madfremstilling 2 dage
48021 Danske tapas 3 dage
48375 Sandwich og caferetter 2 dage
Brød
44607 Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 5 dage
45497 Bagværk i restaurant og kantine 4 dage
48284 Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 2 dage
Deserter og søde sager
45493 Søde sager i restaurant og kantine 4 dage
Vin, øl og drinks
40988 Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening 3 dage
varme og kolde drikke
47484 Drikkevarer i cafeteria og kantine 1 dage
48148 Smoothies og små måltider To Go 2 dage
Fastfood og convenience
47482 Produktion af convenience food 3 dage
Sensorik og anretning
44608 Anretning af mad i cafeteria og kantine 4 dage
Ernæring
30217 Ernæringslære 2,5 dage
46945 Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 2 dage
47730 Årstiden grønt til retter med næring og smag 2 dage
48032 Sundere valg på menukortet2 2 dage
Diæter og allergi
42452 Diæt- og allergikost 5 dage
48138 Gastronomi uden fødevareallergi 2 dage
Børn og unge
4430 Skolemad – et måltid i skolen 5 dage
43059 Mad til børn på restaurant og café 2 dage
Ældre
4431 Måltider tilpasset brugerens behov 5 dage
Værtskab
47567 Gastronomen som vært 2 dage
Møder og konferencer
42404 Energiopbyggende konferenceforplejning 2 dage
Salg og markedsføring
46472 Personligt salg – kundens behov og løsninger 3 dage
48283 Menu engineering til spisestedets menukort 3 dage
Menu
44603 Menusammensætning 4 dage
45492 Sammensætning af menu i restaurant og kantine 3 dage
Råvarer
42449 Råvarekvalitet i fødevareproduktion 5 dage
46999 Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter 2 dage
47350 Råvarer i køkkenet 2 dage
47516 Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 2 dage
47519 Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse 2 dage
47564 Sæson-gastronomi med optimering 2 dage
47731 Kreative retter med korn og spirer 2 dage
48031 Næringsrige retter med fuldkorn 2 dage
Bæredygtighed og økologi
30265 Det økologiske køkken 5 dage
30356 Økologisk planlægning og produktion i cafeteria 5 dage
43060 Det klimavenlige køkken 2 dage
45498 Overskudsproduktion i restaurant og kantine 3 dage
48022 Ressourcekøkkenet – bæredygtig madfremstilling 2 dage
48290 Økologi og bæredygtighed i restauranten 2 dage
48401 Local Farming & Local Cooking 3 dage
Metodik, redskaber og teknologi
47483 Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr 2 dage
Økonomi
46816 Prisberegning i den daglige madproduktion 2 dage
47728 Prisberegning for gastronomer 2 dage
Hygiejne
4400 Produktionshygiejne 1 5 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for F/I 5 dage
47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 3 dage
47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol 4 dage
47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage
48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 1 dage
Ledelse og oplæring
40041 Den personlige uddannelses- og jobplan 2 dage
40422 Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 3 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elev/lærling 2 dage
45917 Praktikvejledning af eud-elever/lærlinge 1 dage
Samarbejde og udvikling
45362 Personlig udvikling til arbejde og uddannelse 5 dage
45364 Etablering af selvstyrende grupper 2 dage
45366 Kommunikation i teams 3 dage
45369 Videndeling og læring for medarbejdere 3 dage
Administration/PC-brug
44337 Oprettelse af database til jobbrug 2 dage
44350 Standardisering af virksomhedens dokumenter 1 dage
44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc 2 dage
45565 Brug af pc på arbejdspladsen 3 dage
45924 Salgsstyring i detailhandlen 3 dage
46491 Anvend informationer fra internettet til jobbrug 1 dage
47217 Indskrivning og formatering af mindre tekster 2 dage
Arbejdsmiljø, ergonomi og førstehjælp
40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dage
48049 Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job 2 dage
Rengøring
47206 Rengøringsmidler og materialekendskab 3 dage
Introduktion til arbejdsmarkedet
40532 Introduktion til arbejdsmarkedsuddannelserne (F/I) 3 dage
40533 Introduktion til et brancheområde (F/I) 40 dage
40534 Arbejdsmarked, it og jobsøgning (F/I) 40 dage
40535 Introduktion til det danske arbejdsmarked (F/I) 3 dage
43343 Praktik for F/I 48 dage
Læse, skrive og regne
45215 Grundlæggende faglig regning 2 dage
45347 Grundlæggende faglig matematik 3 dage
45511 Faglig læsning 2 dage
45536 Faglig skrivning 3 dage
Sprog
44978 Jobrelateret fremmedsprog med nuanceret ordforråd 5 dage
44979 Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd 5 dage
Dansk for F/I
40137 Fagunderstøttende dansk som andetsprog for F/I 10 dage
45545 Dansk som andetsprog for F/I, basis 40 dage
45567 Dansk som andetsprog for F/I, alment niveau 40 dage
45569 Dansk som andetsprog for F/I, udvidet niveau 40 dage