FKB2281 – Kurser2018-08-05T10:40:59+00:00
Kurser om madfremstilling – restaurant, kantine og catering

Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

42452 Diæt- og allergikost 5 dage
48138 Gastronomi uden fødevareallergi 2 dage
44608 Anretning af mad i cafeteria og kantine 4 dage
48049 Arbejdsmiljø 1 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 2 dage
40390 Psykisk arbejdsmiljø 2 dage
40392 Ergonomi 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dag
44607 Brød, kager og desserter i cafeteria og kantine 5 dage
45497 Bagværk i restaurant og kantine 4 dage
48284 Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 2 dage
30265 Det økologiske køkken 5 dage
30356 Økologisk planlægning og produktion i cafeteria 5 dage
43060 Det klimavenlige køkken 2 dage
45498 Overskudsproduktion i restaurant og kantine 3 dage
48022 Ressourcekøkkenet – bæredygtig madfremstilling 2 dage
48290 Økologi og bæredygtighed i restauranten 2 dage
48401 Local Farming & Local Cooking 3 dage
4430 Skolemad – et måltid i skolen 5 dage
43059 Mad til børn på restaurant og café 2 dage
40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration 2 dage
40907 Spakøkken 2 dage
42403 Molekylær gastronomi 2 dage
44605 Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 5 dage
44606 Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer 5 dage
45491 Grundtilberedning i restaurant og kantine 5 dage
45494 Frugt og grønt i det varme køkken 3 dage
45495 Fisk og skaldyr i restaurant og kantine 4 dage
45496 Supper og saucer i restaurant og kantine 3 dage
46832 Nyt nordisk køkken 3 dage
47729 Danske egnsretter på menuen 2 dage
48019 Årstidens buffet – til alle anledninger 3 dage
40839 Smørrebrød – nu og i fremtiden 3 dage
40852 Sushi – krav og kreativitet 3 dage
42438 Det kreative kolde køkken 5 dage
45531 Salat og salatbar i madfremstilling 2 dage
48021 Danske tapas 3 dage
48375 Sandwich og caferetter 2 dage
40988 Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening 3 dage
47484 Drikkevarer i cafeteria og kantine 1 dag
48148 Smoothies og små måltider To Go 2 dage
30217 Ernæringslære 2,5 dage
46945 Sundere retter med Nøglehulsmærke på spisesteder 2 dage
47730 Årstiden grønt til retter med næring og smag 2 dage
48032 Sundere valg på menukortet 2 dage
47482 Produktion af convenience food 3 dage
4400 Produktionshygiejne 1 5 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere 5 dage
47256 Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen 3 dage
47480 Ledelse af hygiejne og egenkontrol 4 dage
47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage
48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 1 dag
47206 Rengøringsmidler og materialekendskab 3 dage
40041 Den personlige uddannelses- og jobplan 2 dage
40422 Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 3 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elever 2 dage
45917 Praktikvejledning af elever 1 dag
44603 Menusammensætning 4 dage
45492 Sammensætning af menu i restaurant og kantine 3 dage
47483 Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr 2 dage
42404 Energiopbyggende konferenceforplejning 2 dage
42449 Råvarekvalitet i fødevareproduktion 5 dage
46999 Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter 2 dage
47350 Råvarer i køkkenet 2 dage
47516 Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer 2 dage
47519 Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse 2 dage
47564 Sæson-gastronomi med optimering 2 dage
47731 Kreative retter med korn og spirer 2 dage
48031 Næringsrige retter med fuldkorn 2 dage
46472 Personligt salg – kundens behov og løsninger 3 dage
48283 Menu engineering til spisestedets menukort 3 dage
45362 Personlig udvikling til arbejde og uddannelse 5 dage
45364 Etablering af selvstyrende grupper 2 dage
45366 Kommunikation i teams 3 dage
45369 Videndeling og læring for medarbejdere 3 dage
45493 Søde sager i restaurant og kantine 4 dage
47567 Gastronomen som vært 2 dage
4431 Måltider tilpasset brugerens behov 5 dage
46816 Prisberegning i den daglige madproduktion 2 dage
47728 Prisberegning for gastronomer 2 dage