FKB2279 – Kurser2018-08-05T10:41:31+00:00
Kurser om reception, servering og service

Når du klikker på +’et ud for en af følgende emner, får du en oversigt over AMU-kurser inden for emnet. Her kan du se kursets nummer, navn og varighed. Trykker du på nummeret, bliver du linket videre til www.ug.dk, hvor du kan læse mere om kurset.

Ønsker du at deltage på et kursus, kan du tilmelde dig på www.efteruddannelse.dk eller kontakte den lokale AMU-udbyder.

48049 Arbejdsmiljø 1 2 dage
48050 Arbejdsmiljø 2 2 dage
40390 Psykisk arbejdsmiljø 2 dage
40392 Ergonomi 2 dage
42730 Introduktion til førstehjælp på jobbet 0,4 dag
43735 Bæredygtighed på hotel & restaurant 2 dage
40987 Alverdens vine og gæstebetjening 5 dage
40988 Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening 3 dage
42442 Baren 5 dage
45532 Servering af øl i restaurantbranchen 2 dage
48282 Valg og vine til menu og gæster 2 dage
43696 Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te 2 dage
45807 Kaffe og te inden for restaurationsbranchen 3 dage
40078 Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation 8 dage
40723 Kommunikation og konflikthåndtering for vagter 5 dage
40908 Smagsoplevelsen af drikkevaren i samspil med maden 2 dage
40909 Skab serviceoplevelser sammen med gæsten 3 dage
40990 Præsentation af menuer 1 dag
43734 Menuvejledning ved gæstebetjening 3 dage
44021 Anvendte fagudtryk for tjenere 2 dage
46691 Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening 2 dage
46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening 2 dage
47520 Rundt om konflikter med gæsten 1 dag
47675 Turisme i gæstebetjeningen 2 dage
48011 Takt og tone i gæstebetjeningen 1 dag
48150 Gæstebetjening ved klager i receptionen 1 dag
48151 Service og gæstebetjening af turister 2 dage
48288 Serviceorienteret betjening af gæster 2 dage
45818 Almen fødevarehygiejne 3 dage
45902 Almen fødevarehygiejne for flygtninge og indvandrere 5 dage
47313 Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgræns 1 dag
46549 Grundlæggende rengøringshygiejne 1 dag
47206 Rengøringsmidler og materialekendskab 3 dage
47208 Service i rengøringsarbejdet 2 dage
40041 Den personlige uddannelses- og jobplan 2 dage
40422 Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 3 dage
40503 Praktikvejlederens kommunikation med elever 2 dage
45917 Praktikvejledning af elever 1 dag
44377 Møde- og konferencetilrettelæggelsee 3 dage
44337 Oprettelse af database til jobbrug 2 dage
44350 Standardisering af virksomhedens dokumenter 1 dag
44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc 2 dage
45565 Brug af pc på arbejdspladsen 3 dage
46491 Anvend informationer fra internettet til jobbrug 1 dag
47217 Indskrivning og formatering af mindre tekster 2 dage
47236 Administrative opgaver i salgsarbejdet 2 dage
47237 Administrative opgaver i indkøbsarbejdet 2 dage
46539 Opstillinger og layout i tekst 1 dag
45899 I frontlinjen i receptionen 2 dage
45900 Data- og bookingsystemer i receptionen 2 dage
47869 Branchekorrespondance i receptionen 2 dage
40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 2 dage
46472 Personligt salg – kundens behov og løsninger 3 dage
47629 Markedsføring i praksis 3 dage
47692 Salg og service i gæstebetjening 1 dag
47846 Iværksætteri – fra idé til forretningsplan 3 dage
47846 Receptionens innovative serviceydelser 2 dage
48010 Branding og afsætning i receptionen 2 dage
45362 Personlig udvikling til arbejde og uddannelse 5 dage
45369 Videndeling og læring for medarbejdere 3 dage
48029 Samarbejdet bag service i gæstebetjeningen 2 dage
42909 Service og gæstebetjening ved konferencer 3 dage
42911 Servering og gæstebetjening ved selskaber 3 dage
42912 Servering af vin 3 dage
43733 Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke 2 dage
43894 Servering og service i restauranten 3 dage
44005 Servering og service ved a la carte 3 dage
48281 Performance i servering 2 dage
47693 Service og værtskab på hotel og restaurant 2 dage
48030 Samarbejdet om værtskabet på hotel og restaurant 2 dage
40906 Revenue Management ved gæstebetjening 2 dage
40914 Kalkulation ved gæstebetjening 1 dag
41373 Forretningsforståelse og nøgletal i it-systemer 2 dage
46538 Branchejura og erstatning i hotelbranchen 1 dag